Programy do zarzadzania eksploatacja srodkow transportowych

System POS to projekt gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe i tym odpowiednie.

Dla lekkich i bogatszych lokali POS bardzo świetnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również ważnych sieci gastronomicznych. To pierwsze narzędzie, dobrane do książki na dowolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w popularny sposób usprawni panowanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym etapem pracy w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni i na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i systemami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Reagowanie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.