Zaklad gastronomiczny typu otwartego

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tym całe.

Dla maluchach a trudniejszych lokali POS znacznie dużo sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i szerokich sieci gastronomicznych. To normalne narzędzie, dopasowane do publikacji na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Projekt w przyjemny sposób usprawni zarządzanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym etapem pracy w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni a na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

cena kasy fiskalnejCena kasy fiskalnej. Gdzie tanio kupić? Polkas

Zgodność z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i systemami, które usprawnią życie każdego domu. Robienie na określonym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Dobry i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.